Om Kiwanis

Kiwanis ble stiftet i 1915 i USA, og er en internasjonal humanitær organisasjon av frivillige kvinner og menn som aktivt arbeider for barn og unge. Klubbene prioriterer humanitære aktiviteter i sitt nærmiljø, men engasjerer seg også internasjonalt og samarbeider bl.a med UNICEF.

Kiwanis er en åpen organisasjon med nøytral holdning til partipolitikk og trosretning. På verdensbasis er det for tiden ca 600.000 medlemmer (barn og unge, kvinner og menn) i ca 80 land.

Organisatorisk er klubbene inndelt i Distrikter, som igjen er inndelt i Divisjoner.

Kiwanis Club Sandefjord Hvalen ble stiftet den 18. august 1992, og tilhører Divisjon Vestfold (som har 9 klubber), og som igjen tilhører Distrikt Norden som har 68 klubber med ca 1500 medlemmer.

Kiwanis Club Sandefjord Hvalen består idag av 32 medlemmer, og vi er stolte av vårt frivillige humanitære arbeide. Vi skulle gjerne ha gjort mye mer og tar med glede imot flere som er villige til å gi litt av seg selv for å hjelpe medmennesker i vårt nærmiljø.

Du vil finne mer info på www.kiwanis.no  og  www.kiwanis.org